Bon dia,
Denomine "el més a la dreta" els partits i les coalicions que es posen l'etiqueta de progressistes, d'esquerres, de transversals i que, per exemple:
* afavoreixen l'accés al govern espanyol d'un polític amb fama de mentirós compulsiu,
* d'un govern espanyol que dificulta la consulta en llengua catalana en Internet,
* que no actua en pro de restaurar el dret civil valencià,
* que actua d'acord amb l'estil de vida patriarcal i en defensa de lo patriarcal,
* que no promou les humanitats,
* promociona el vassallatge (òbviament, a lo patriarcal) per part de diaris digitals com "El Nacional", Nació Digital", "VilaWeb", "La República" i, per exemple, "El Punt Avui", el "Levante-EMV"... Nosaltres no en som súbdits, sinó que escrivim la nostra història, no la que impulsen (mitjançant la instrucció obligatòria en tot l'estat espanyol) en línia amb la versió castellana.
Per això, no votaré cap de les candidatures "del més a la dreta", ni, per descomptat, cap candidatura que els seus candidats siguen castellanistes.
"Els del més a la dreta", en tot cas, són autonomistes: ¿on heu vist una persona que prenga les claus de la casa que adés ha comprat i que, immediatament, diga que vol tornar-les, perquè s'ho ha pensat millor? Jo no ho fiu el 7 d'agost del 2014, quan em donaren les claus de la casa on visc, després d' haver lliurat dos talons. Això val per a la declaració d'independència de Catalunya i per al referèndum del 1r d'octubre del 2017. I, òbviament, per als qui, a mitjan del 2018, votaren a favor del primer ministre espanyol actual, sense que el futur president de govern hagués demanat perdó, ni, com ara, que hagués promet en les corts espanyoles la restauració del dret civil valencià. Això es diu tenir la síndrome d'Estocolm.
La gran majoria de les vegades que hi ha hagut eleccions de juny del 2004 ençà, he votat nul i mai no he votat cap dels grups del Pacte del Botànic...., ni els votaré, mentres que donen suport a l'Acadèmia Valenciana de la Llengua, la qual, en paraules de Pere Riutort, paga 360€ per reunió a cada u dels seus membres, ni mentres que aquestes candidatures impulsen el castellà en les seues campanyes electorals i la castellanització lingüística i cultural.
En canvi, sí que votaré candidatures que empiulen amb el matriarcalisme.
Finalment, adduiré que, un dia que havia anat a ca Pere Riutort (quan ell vivia en la ciutat de València), em comentà que el darrer dia de la campanya electoral de les eleccions autonòmiques valencianes de 1995, Eliseu Climent (cap d'Acció Cultural del País Valencià), digué "Voteu PSOE".
Avant les atxes.
Una abraçada i bona setmana.
Nota: Adjuntem unes fotos d'un llibre a què ja han tingut accés persones molt pròximes, el qual recomanem junt amb "El matriarcalismo vasco" i "Europa indígena matrilineal. Los vascos".
"Podem assegurar que en la mentalitat de mil anys enrere el fet que un marit matés la dona era un acte greu, una falta gravíssim. L'Església del segle X es refereix a usos ancestrals quan considera que hi ha un pecat que té una penitència irrevocables segons l'antic costum: l'homicidi de la muller. (...)
Entre la nombrosa documentació consultada hem trobat un sol exemple concret d'assassinat de la muller per part del marit a la Catalunya carolíngia" (p. 49 del llibre "Història de les dones a la Catalunya medieval", de Teresa Vinyoles Vidal, publicat en el 2005).
Cap comentari:
Publica un comentari a l'entrada